IMG_0279.jpg

Waarom binnen je comfortzone blijven als

daarbuiten veel meer te beleven valt?

*Loesje

Vanaf nu is het mogelijk om een Equine Business Boost te boeken! Tijdens een 1.5 uur durende sessie met Wendy & Monique kijk je naar je bedrijf, plannen en dromen. Een Boost geeft richting en inspiratie!

Monique

Monique heeft jarenlange ervaring als (hippisch) ondernemer, runde haar eigen pensionstal, organiseerde events en gaf clinics. Nu is zij vooral actief als coach en niet alleen gericht op hippische ondernemers. Daarnaast is zij werkzaam als assessor voor de paardenhouderij opleiding van het Wellant College. Als assessor beoordeelt zij de bedrijfsplannen en adviezen van de studenten. Door al deze ervaringen te bundelen is zij de ideale vraagbaak!

Wendy

Uit een niet paardengezin een paardenfokkerij opstarten kosten enige moeite. Maar nu 12 jaar later verkoopt zij haar veulens, paarden en embryo's wereldwijd. Van oorsprong een marketeer die zich heeft gespecialiseerd in online marketing, wat zij nog steeds met heel veel liefde doet. Haar passie is om zoveel mogelijk hippische ondernemers te inspireren en te helpen hun dromen waar te maken!

Inschrijven & Kosten

1.5 uur Equine Business Boost € 179,-

Halfjaar traject 6 bijeenkomsten € 1050,-

Jaartraject 12 bijeenkomsten € 2000,-

prijzen zijn exclusief 21% btw

Laat hieronder je e-mailadres achter en wij sturen een inschrijfformulier toe. 

Of mail direct! Ook voor andere vragen.

IMG_0291.jpg