Support

Laptop en plant

Waarom moeilijk doen, als het samen kan?

*Loesje

Als hippische ondernemer sta je er vaak alleen voor en daar willen wij verandering in brengen! Dat kan natuurlijk door een Hippisch Ondernemers Café te bezoeken of een Equine Business Boost met ons te boeken.

Maar onze support gaat verder dan dat...

Als ondernemer heb je allerlei taken en een aantal van die taken vindt je misschien niet zo leuk of lastig om te doen. Zo staat de instructrice liever in de bak les te geven dan dat zij haar social media bijhoudt. Of de zadelpasser die liever onderweg is en bij haar klanten dan dat zij haar agenda bijhoudt. En ook daarvoor kan je bij Equine Business Babes aankloppen.

Marketing support

Dit kan eenmalig zijn voor het maken van een marketingplan of samen eens goed kijken naar de social media kanalen. Maar heb jij geen zin om elke keer weer op Instagram te posten of heb jij maandelijks een steuntje in de rug nodig bij het maken en bedenken van je posts voor social media? 

Wij helpen je graag met bovenstaande. Voor iedereen is een passende oplossing!

Agendabeheer

Ben jij liever niet de hele dag druk met het plannen van je agenda? Bellen klanten jou tijdens je lessen of werk? Of loopt jouw mailbox zover over dat je deze liever niet meer opent?

Zorg dat je agendabeheer door ons uitgevoerd wordt en gun jezelf rust en meer tijd voor datgene wat je echt leuk vindt!

Overig support

Staat jouw "probleem" hier niet tussen? Zoek jij bijvoorbeeld hulp bij de organisatie van een event? Of misschien wel heel iets anders waarbij jij hulp kan gebruiken? Stuur ons dan gerust een mail!

Mail direct! Ook voor andere vragen.

IMG_0291.jpg

Equine Business Babes

0623543884

  • Facebook Equine Business Babes
  • Instagram Equine Business Babes

©2020 by equinebusinessbabes. Proudly created with Wix.com